c/ Passeig de Ronda, 72, 25006 Lleida

“Think global, act local”

Cada dia som més persones i entitats les que fem nostres les paraules “think global, act local”.

Moltes de nosaltres tenim com a propòsits personals i professionals la protecció del medi ambient, dels drets laborals, la justícia i la igualtat, el respecte als drets humans, etc. Hem adaptat el nostre “modus vivendi” a nivell personal però, per què no portar aquest canvi d’hàbits a la nostra empresa? Per què no construir o virar els nostres projectes cap a una visió més comunitària, social i que a mig i sobretot llarg termini no només aportarà beneficis de caràcter financer?

Un d’aquests projectes que ha decidit fer aquest pas endavant som nosaltres, Responent, que ens presentem com una consultoria i gestoria especialitzada en Dret Cooperatiu i Responsabilitat Social Empresarial. Naixem per ajudar a impulsar i consolidar tant l’economia social, com les cooperatives, associacions, fundacions i tercer sector al territori de ponent.

Hem nascut a Lleida, arran de la necessitat detectada que hi hagués una consultoria i gestoria d’aquestes característiques al territori, incorporant el que creiem és un altre tret diferenciador; els serveis en RSE. “La RSE és la incorporació en la presa de decisions d’una empresa respecte aspectes socials, laborals i mediambiental d’un entorn comunitari“.

Tenim clara quina idea de societat volem i, en concordança amb els anhels de Responent, posem al vostre servei tota la nostra expertesa i dedicació per ajudar-vos a fer créixer i consolidar els vostres projectes.