c/ Passeig de Ronda, 72, 25006 Lleida

FORMACIÓ

FORMACIÓ

A Responent entenem la formació com un procés d’aprenentatge continu. Així, a partir de les nostres sessions formatives, facilitem eines i canals de comunicació per tal que aquelles persones que necessitin una informació específica puguin tenir un espai d’interlocució i de consulta.

A Responent col·laborem amb Facto Cooperativa, que disposa d’un catàleg propi de formació i que té com a objectiu donar resposta a les necessitats d’emprenedores i iniciatives de l’ESS, així com a entitats i empreses socials que vulguin aprofundir en aspectes de gestió.

Si t'interessa el món de l'ESS, si necessites desenvolupar i fer créixer el teu projecte, si creus que entre totes, tot... les nostres formacions et poden ser veritablement útils.

PEDAGOGIA ACTIVA PER UN MÓN CANVIANT

Oferim diferents mòduls que engloben accions formatives que adaptem a les característiques i necessitats de les assistents.

Treballem la formació a partir d’una metodologia activa amb l’objectiu de fomentar el desenvolupament de les competències vinculades tant a l’emprenedoria, com a l’impuls, la gestió i la millora d’iniciatives d’ESS.

FORMACIONS QUE ES TRANSFORMEN I CREIXEN AMB CADA APORTACIÓ

Apostem per desenvolupar sessions a mida, potenciant la participació de les assistents a través de dinàmiques, espais de debat, exposició de casos i bones pràctiques, exercicis pràctics, resolució de consultes i l’ús d’aplicacions i eines tecnològiques aplicades a l’ensenyament.

I COM TREBALLEM?

Especialització en la matèria

Promoció d’experiències i bones pràctiques

Catàleg modular propi

Disseny de formacions a mida

Dinàmiques participatives i tecnologia aplicada a l’ensenyament

Tens algun dubte o vols fer una consulta?

Ens posarem en contacte tan aviat com puguem.